2006-12-08

ir kam visa tai?

Is esmes sau:
minciu sukoncentravimui, issipasakojimui, uzrasams, atradimams ir tt.
vienu zodziu,kad issaugociau trecdali amazones misku ir apkrauciau barako interneto tinkla. kazkas panasaus. tik viskas mazesnem prporcijom.

ia klausimas iskilo, kai prisedus SC pasitikrint pasta (nieko nelaukiau, tiesiog nenorejau sedet DFA) radau ebo komentara. Pasijutau prigauta [kazkaip isivaizdavau,kad nieks manes cia neskaitys], bet juk pati bitej palikau nuoroda... na, kam reikia, tas randa.
Kazkaip keista,kad egzistuoja savaime susidarancios internetines chebros. na, gal pazistami.. Zmones, kuriu siaip nezinau. bet su kuriais papuolam i tuos pacius tinklu raizgalus. interesai? tikriausiai. interneto naudojimas mano poreikiams.
o kartais praeina zmogus ir tu pamanai "o cia kartais ne refleksija [pvz]". nu, pamanai, zvilgteli dar karta ir nueini.

Biteje atsiradau kaip reklamos auka. dar tais laikais,kai galima buvo siust nemokamas zinutes.o zinutes pabaigoj uzrasyta "aplankyk www.banga.lt". maniau, man cia drauge siulo. aplankiau. tada uzsikabliavau kulturos forumuose. kartais blevyzgose. iki 18 buvo neidomu. paskui atsirado mokslo forumas. dar i muzikini parasinedavau. bet ten kazkaip neidomiai idomios temos greit uzsibaigdavo. paskui ilga laika neberasiau. rasiau dienorascius. savo sedevrus, minciu srautus ir siaip graziai skambancias frazes deliojau lyg iskarpas. dazniausiai pavykdavo isspaust is viso to kokia mintele. man rodos kiekvienas perskaites isspausdavo skirtinga. Mano piesiniai irgi multifunctional [nors pagal prasme sitas zodis cia ne labai tiktu. bet multi].

Kartais, o tiksliau, daznai, anksciau isdestytos mintys man paciai kelia juoka, kazkokia nepagrista geda ir nora visa tai paslepti. Tai noras buti tobulai. noras pudruoti ir apsimest kad man nereikia pudros, kad as uz naturaluma. pagonys, organika, dziungliu istatymai, gamtos desniai.

"ir apie ka mes cia?" [pavogta fraze is neoficialaus TOMO zurnalo]
as apie nuoguma. spuogus be pudros. gal dar pradesiu pasakot, kaip po 3 menesiu sugrizo menstruacijos. ir kokia laime. galesiu dar metus neit pas ginekologa ir nieko nezinot apie gimda ir jos veziukus.

tai tiek. nesinori namo eit, tai grizau i SC uzrasyt tai, apie ka masciau per Glemzos antra dali.
o kodel persikeliau cia? - kad nebutu kvailu komentaru. cia tyliau. ir ner ikoneliu. ir galima truputi sau tinkamesne aplinka pabraizyt [nors nustatinet spalvines gamas ir tt patingejau. gal kadanors..] dar galima kazka tokio kaip paskaityt kitu zmoniu blogus. visai idomu sekti amerikietes seseles nemigos problemas, meile vyrui ir vaikams ir siaip ironizuota kasdieni gyvenima.

tai va. gerai, sendien butinai reikia damust kvazinuotoviasias. kad galeciau ramiai prancuzus visa nakti ziuret.
labanakt

2 komentarai:

vaaiv rašė...

ai ir dar:
uzrasyri zodziai geriausiai man primena kas as esu ir kodel darau tai,ka darau.
Pavyzdziui, as daznai pamirstu, kad fizika studijuoju ne tam,kad tapciau mokslo daktare. O tam, kad isvistyciau rasionalu mastyma, tam,kad palepinciau savo smalsuma ir tam,kad kazka suprasciau [ar bent kad suprasciau,ko turiu ieskoti].

Anonimiškas rašė...

labiausiai patiko, ir t.t.
c: