2007-02-10

garo mašinos

Mano batai buvo, kaip grįžus iš malūno.











Kaip tėtis, sutikęs savo brolį, gįždusį iš darbo visą baltą-miltuotą, sakydavo: "O čia tai matosi, kad žmogus tvarkingas, nusiprausęs.. Ne taip, kai kiti grįžta tepaluoti, pajuodę.."

Bet galiu ir vėl dainuoti tą pačią dainelę: nebemoku atsipalaiduoti, permažai vietos, žmonės erzina, šilta/šalta, tas gerai groja, tas padarė klaidą, anas ploja, nes visi ploja, anas fotografuoja merginą, ji sexualiai susiraukus "neleidžia", jos draugės pavydžiai žiūri.. O va tas labai saugo savo želinius ragus, o anas gaudo blizgančius žvilgsnius.

baah

Tada atsistoju ir skaičiuojiu dažnius, klaidas, vokalinį intarpą ir pirštų žingsnelius ant pulto.
Gal tiesiog reikia paprastumo? Atpalaiduojančių jau į kraują įaugusių garsų, kur tik prasidėjus ritmui žinai, kad čia "geras gabalas" ir gali sau rėkt iš laimės, nes kolonkės stipriai kala, siūbuoja grindis ir tau norisi šokti, kartu dar labiau išsiūbuoti grindinį, driokstėlt pas kaimynus, rast jų šaldytuve jau gatavą kokteilį ir šokt toliau??
Arba.. arba užsimest rutuliukų ir taškytis, kol ateis afterpartis ir dar ten pasitaškyt. Nes kitaip nėra jėgų. Naudingumo koeficientas menkas: daugiau pastangų nuoboduliui numalšint [kai atsibosta tiesiog viską stebėti], nei kojom mankštint.

Bet užtat esu dėkinga už vieną gražią idėją:

GOOD THINGS GROW UNDERtheGROUND



[O mūsų tūso neišeis ten padaryt. Žinau, kad dauguma bus nepatenkinta purvinom sienom. Ir alumnių nebus kur kultūringai susodint.
Ir kodėl aš ir vėl leidžiuosi į organizmą, kur realiai reikia popso . ą?]

1 komentaras:

siaip_sau rašė...

Na, visiškai nepatinka man ta "popso" samprata, kurią teigia oi kiek žmonių. Kodėl?
1. Ar Lietuvoj, pasauly gali būti popsas kaip toks? Pasiūla begalinė, trūksta tik vartotojo, kuris gyvena žiauriai mažame šaldytuve.
2. Įdomu, kas arčiau tam tikro dalyko: ar tas, kuris tai neigia, ar tas, kuriam tai neegzistuoja?

Trečias turėtų atsirasti maždaug taip: popsas - masinė kultūra. Modernioji. Underground'as - kaip priešprieša. Tegia, kad modernybė blogai: smegenis individo graužia. Tačiau būtent iš šios kultūros, kurią negia, atsiradusi.

Apie graužiamas smegenis gražų pasakymą prisiminiau: vyras be žmonos kaip medis be kirmino:)

O kad vaisių ir požeme, ir virš jos auga: vieni šakniavaisiai, kiti kitaip vadinas. vat:)
su šypsena