2008-02-01

praplautai

Kadangi dabar atostogos: nei mokslas, nei darbas, [tačiau tinginiui vietos visvien mažai], parėjo daugiau užsiėmimų iš kitų truputi pamirštų sričių ir --- volia ---- atrodo, kad latakai tarp visų mano neuronų ir kitų labažino ko tokių, kurie kontroliuoja mano išganingus sumanymus, prasivalė.
Kaip fainai viskas susisintezuoja, paskaičius biznišką, kompiuterastišką, filosofinę knygas, pažiūrėjus porą filmų, pabuvojus skirtingose erdvėse su skirtingais charakteriais, pasivažinėjus kad skirtingų miestų viešuoju transportu , paklausius skirtingo tipažo muzikų.... ir viskas duoda tiek daug peno užrašavkei - tik spėk užrašyti. Net atsirado poreikis naujos knygutės (o visas išdovanojau draugams...).

Beje, buvo labai vaisingas netgi apsilankymas Akropolyje.
Baltose lankose radau Lewy knygą (apie jį kažką įdomaus pasakojo Mindaugas. O kodėlgi nepabandžius paskaityti kąnors iš filosofijos skyrelio rimtai?). Ir dar radau beprotiškai fantastiškos idėjos užrašų knygelę "This Diary will change your life" - labai šmaištu, labai ironiška, ciniška ir su gero jumaro doze tai suprantantiems.

Na, žodžiu, kapitale tik kaupkis

Komentarų nėra: